Vår vision - Att ge dig en enklare vardag!

Hemleverans av matkassar med FramtidensMatAtt dag efter dag komma på vad man ska laga till middag är en stor stressfaktor för många idag. Eftersom middagen är ett underbart tillfälle att samla familj och vänner och få tid att umgås så vill vi på FramtidensMat ge dig en enklare och godare vardag med hjälp av våra matkassar.

Du slipper stå i affären och fundera ut vad som ska lagas, hitta bra produkter och samtidigt ta hand om trötta barn. I stället så levereras den bekvämt hem till dig.

Utöver att slippa handla hem din middagsmat så får du också en ökad variation på dina middagar. Med matkassarna följer fem nya recept varje leverans och vi jobbar intensivt med att utveckla nya härliga recept i vårt provkök. En familj varierar annars i genomsnitt mellan tolv olika recept per år.

Vi vill också bidra till att du enkelt får tillgång till bra råvaror och livsmedel. Vi har alltid några ekologiska, krav- eller närodlade varor i kassen. Det är viktigt för oss att du och din familj ska kunna äta god mat med gott samvete.

Vi kan även erbjuda våra kunder SmartaMaten som är ett gluten och laktosfritt alternativ.

Vi gillar:

  • Kvalitet
  • Ekologiskt fast inte kategoriskt
  • Närodlat i säsong
  • Miljömedvetenhet fast inte fanatism
  • Helhet & balans

Vi som jobbar med kassarna

Vi som utformar menyerna är utbildade dietister och kostrådgivare. Vi har ett brinnande intresse för mat,näring och hälsa och har arbetat med detta i flera år. Att vi har barn hemma i olika åldrar gör att vi vet hur det kan se ut när köksstök och hunger tar över när middagen ska lagas. Vårt motto är att livet ska vara enkelt och gott att leva!