Nyhet - SmartaMaten-kassen 

Vill du ha hjälp att äta riktigt, riktigt bra Tänk vilken dröm att hitta en matkasse som levererar SmartaMaten. Fri från gluten, laktos och mjölkprotein!

Den 1 mars 2013 började FramtidensMat med leverans av SmartaMaten-kassen somger dig balanserad mat till vardags. Inga konstigheter, inga märkliga tillsatser. Bara bra råvaror i kombinationer som gör dig mätt och balanserar din kropp.

Du får näringsberäknade matsedlar, och recept som är lättlagade, välsmakande och enkla att följa. Kassen innehåller samma meny två veckor i rad. Se kommande menyer på www.framtidensmat.se/veckans-meny-blogg/

Den stora och viktiga basen i SmartaMaten-kassen är grönsaker i säsong. Dessa kompletteras med bra protein och komplexa kolhydrater i form av tex quinoa,bovete, baljväxter, fisk och ibland ägg. Nötter och frön bidrar med mer protein och fina fetter.

SmartaMatens recept är fria från mejeriprodukter och gluten. Kassen är planerad och framtagen av Åsa Jakobsson som är kostrådgivare,matkreatör och grundare av SmartaMaten.

Boka redan idag så får du all hjälp du behöver för att fylla din kropp med energi, hälsa och kraft! .

 • 4 middagar för 4 personer
 • Tre vegetariska & en fiskrätt
 • Recept som är välsmakande, enkla att följa och lagas från grunden.
 • Alkalisk – basisk mat som är laddad med vitaminer, mineraler och antioxidanter
 • Säsongsanpassad - de råvaror som är i säsong ger både mer smak och bättre matkvalitet
 • Ord pris 729 kr

Vad har sagts om SmartaMaten

Verkligen gott och underbart att skippa kött och kyckling. Vi har tänkt på detta en längre tid, men det gäller att ha goda recept. Och det har du!!!/ Eva

Jag mår jättebra av maten och blir så glad av alla trevliga och inspirerande recept! / Erica

Vilken tur att min mamma köpte tidningen M i julas, utan artikeln däri om SmartaMaten, hade jag nog fortfarande haft ont i min mage. Idag har jag nästan inga känningar alls!
Tack för att du ger mig en “skönare” kropp! / Ida

Jag är supernöjd med ditt upplägg, alla recept och annat smått och gott och jag har lärt mig såååå mycket!!! / Monika

Jag har tidigare ätit LCHF 3-4 år. På grund av att jag har problem med magsyra i matstrupen bestämde jag mig för att prova basisk mat. Basisk mat har visat sig ha en omedelbart lindrande verkan på mina problem. När jag bara äter basisk mat kan jag vara utan medicin. Peter

Jag är väldigt nöjd med mitt nya liv, mår SÅ MYCKET BÄTTRE.… Mitt ph är nu för tillfället ok. Min halsbränna nästan obefintlig. … Jag är glad att jag hittat Dig o din sajt. / Lilian

Vill bara skriva några rader och berätta hur det går för mig. Har nu ätit”din” mat i nio dagar och mår så otroligt bra. Min man äter samma mat med storuppskattning. Vi saknar inte kött! Det gamla suget är borta liksom morgon hostan, och magen är lugn. Det som förvånar mig mest är att jag gått ner 1,7 kg. Jag går och drar på 10 kg övervikt och det har varit svårt att få bort då jag har sköldkörtelproblem. Har provat både det ena och andra som jag mått dåligt av. Och så hittar jag SmartaMaten tack och lov.
Ingrid

 • * Priser avser första kassen för nya kunder inkl frakt

  Du som inte bor i Stockholmsområdet men ändå vill äta SmartaMaten är varmt välkommen som medlem i SmartaMaten. Då får du nya näringsberäknade matsedlar,recept och inköpslistor var 4:e vecka, och dessutom får du läckra bonusrecept var 4:e vecka.

  Läs mer här (länk till www.smartamaten.se)